fiber-saksi-uygulamasi

Pek fark edilmeyen fakat hayatımızın her yerinde karşımıza çıkan saksılar ortamınıza ne kadar şık bir hava katıyor değil mi? İster canlı bitki olsun isterse yapay. Görünüşü ve mekana kattığı hava yetiyor. Bu saksıları neredeyse herkes çiçek saksısı olarak bilir. Ama bu saksıların çeşitli modelleri mevcut. Gelin hep beraber saksı modellerini inceleyelim.

Fiber Saksılar

Belkide adını ilk defa duyduğunuz fiber saksılar. Kısaca anlatmak gerekirse, otel ve avm gibi büyük mekanlarda daha çok tercih edilmektedir. İç ve dış mekana uygun üretimi ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Kullanım alanı oldukça geniştir. Fiber saksı içinde bulundurduğu hazne sayesinde bitkileri çürümekten kurtarıyor. Saksının altına yapılan özel bir bölüm ile fazla su o hazneye birikiyor, dilediğiniz zaman tıpasını açıp fazla suyu boşaltabiliyorsunuz. Çoğu saksılarda tabak kullanıldığı düşünülürse bu özellik fiber saksılara ayrı bir hava katıyor. Ayrıca sınırsız ölçü, renk ve model seçeneği olması Fiber Saksıları bir adım öne çıkarıyor. Fiber Saksı Modelleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Fiber saksıların bir diğer özelliğide, gizli tekerlek uygulaması yapılabilmesidir. Dışarıdan belli olmayan tekerlekler sayesinde fiber saksıları kolayca hareket ettirebilirsiniz.

Fiber Saksı Gizli Tekerlek

Ahşap Saksılar

Saksı denilince akla gelen ilk ürün gruplarından olan ahşap saksılar daha çok pastane & cafe tarzı mekanlarda kullanılmaktadır. İç ve dış mekanlarda yıllarca kullanılabilir. Kullanım alanı çok geniştir. Bitkileriniz, ahşap saksılar ile güvende kalır. Çürüme yapmasın, uzun ömürlü olsun diye birçok uygulamadan geçer. İstenilen ölçülerde ve modelde üretilmesi ahşap saksıların en iyi özelliklerinden biridir. Ahşap saksı ve ahşap saksı modelleri için detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Ahşap Saksı Tarya

Ahşap Saksı Lena

 

 

 

 

 

 

 

Işıklı Saksılar

Rengarenk saksılarınız olsun ister misiniz? Işıklı saksılar tam size göre! 16 farklı renk seçeneği ile ışıklı saksılar mekanlarınızı rengarenk aydınlatıyor. Dekoratif görünümü ve ortama yaydığı ışık ile çok güzel görüntüler oluşturan ışıklı saksılar 4 farklı senaryo ile otomatik geçiş efektleride sağlıyor. Işıklı saksı her mekana uyum sağlar, canlı bitki ekimi yapılabilir ve yıllarca sorunsuz kullanılabilir. Işıklı saksı modelleri hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Paslanmaz Metal Saksılar

Paslanmaz metal saksıların bakımı kolaydır. %100 geri dönüşümlü olup su sızdırmazdır. Kırılmaz, deformasyona uğramaz. Kullanım alanları oldukça geniştir, iç ve dış mekanlarda yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Paslanmaz metal saksı ve paslanmaz metal saksı modelleri hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Polietilen Saksılar

Sert plastik saksı olarak adlandırabileceğimiz polietilen saksılar, sağlam ve dayanıklı yapısı ile sert hava kaşullarında deformasyona uğramaz. Kırılmaz, çatlamaz. Polietilen saksılar daha çok bahçe, sera tarzı mekanlarda tercih edilmektedir.

Plastik saksıdan farkları ise şunlardır;

  • Kaliteli malzemelerden yapılmaktadır.
  • Sert yapısı ile darbelere ve sert hava koşullarına karşı dayanıklıdır.
  • Yanmaz, kırılmaz, çatlamaz.

Polietilen Saksı ve Polietilen Saksı Modelleri hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Saksı modelleri ve saksı çeşitleri hakkında bilgiler vermeye çalıştık. En yeni yazılar için sitemizi takip etmeyi unutmayın.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.